29 april 2013 - 1 min. lezen 2 reacties

Met een mooie zondag achter de rug (qua temperaturen en algemeen weerbeeld) kunnen we vandaag de werkweek opnieuw aanvatten met volle batterijen. Helaas moeten we het in de ochtendperiode niet hebben van de hoge temperaturen of de vele uren zon. Een vrij inactieve storing trekt vanaf het westen richting het oosten van het land. Het gaat om lichte regen waarbij de hoeveelheden gering blijven.

Weerbericht 29 april

Vanaf de ochtendperiode overal de nodige bewolking afgewisseld met enkele opklaringen. De temperaturen schommelen tussen 8 en 12°C (voor het middaguur) bij een zwak tot matige bries uit het zuidwesten. De storing zal vrij vlot passeren waardoor er na 12:00 opnieuw enkele opklaringen kunnen verschijnen aan de kust.

In de namiddag verandert er weinig aan het globale weerbeeld. De wolkenvelden blijven zichzelf afwisselen met opklaringen. We halen maximaal 14°C bij een naar matige wind uit westelijke richtingen (25 – 30 km/h). De opklaringen gaan zich in de avondperiode tijdelijk nog doorzetten tot het centrum van het land, maar na middernacht trekt het opnieuw dicht. Het blijft wel droog.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken

Wat is het Brown Ocean Effect?

2 dagen geleden - 5 min. lezen

Een veiliger huis tijdens noodweer

4 dagen geleden - 3 min. lezen