Ontdek de sterke schakels van het weerplatform die zich iedere dag inzetten om jullie de meest informatieve en belangrijke informatie te bezorgen. Zo zorgt de weerman voor het dagelijks weerbericht en weersverwachting voor de komende dagen, analyseert de IT-crew de werking van de verschillende applicaties op de site en zorgt de customer succes manager voor de optimale relatie met onze klanten. Nog vragen? Geen probleem, bekijk onze FAQ.

Ontdek jij nog een missing link in onze werking? Loop stage achter de schermen en creĆ«er waarde! Mail als de āš” naar [email protected]

Kristof

Developer

Als remote sensing onderzoeker is het mijn passie om wetenschap en technologie met elkaar te koppelen zodat we met z'n allen meer inzicht krijgen in de wereld rondom ons. Mijn focus ligt vooral op technische zaken, zoals het automatisch genereren van de weerkaarten en het ontwikkelen van de neerslagradar.

Lander

Weerman

Afgestudeerd fysisch geograaf aan de KU Leuven in de specialisatie weer- en klimaat. Ik ben doctorandus glaciologie - klimatologie aan de VUBrussel met focus op gletsjers in de Alpen en in Aziƫ. Sinds jongs af aan gepassioneerd door weer en klimaat focus ik mij binnen het team op het schrijven van weerberichten en het ontwikkelen van onze weerkaarten.

Marian

Eindredactrice

Spelling heeft weinig geheimen voor mij. Vooraleer alle artikelen verschijnen, laat ik mijn licht schijnen op de inhoud. Het is fijn om mijn passies voor taal en weer te combineren. Ik modereer regelmatig de livestreams op Youtube en de discussiedraad.

Matthias

Weerman

Ik ben afgestudeerd als Geograaf aan de Universiteit Gent en heb nog een postgraduaat in "weather and climate modelling" behaald. Van kleins af aan was ik al geĆÆnteresseerd in het weer. Binnen het team ben ik actief voor het weerbericht en weersverwachting. Ik schrijf ook regelmatig artikels.

Michiel

Weerman

Student toegepaste economische wetenschappen aan de Universiteit Gent. GeĆÆnteresseerd in de meteorologie, cijfers, data en economie. Met deze insteek ondersteun ik het team in marketing en social media.

Pim

Weerman

Student Bodem, Water, Atmosfeer aan de Wageningen Universiteit (Nederland). Van jongs af aan ben ik al gepassioneerd door het weer! Mijn focus ligt op het schrijven van artikels rond tropische stormen.

Samuel

Weerman

Afgestudeerd fysisch geograaf aan de KU Leuven in de specialisatie weer- en klimaat. Ik ben professioneel omgevings- en klimaatexpert en ben actief geweest als klimaatwetenschapper aan de KU Leuven. Al van kinds been af ben ik bijzonder gepassioneerd door weer en klimaat. Binnen NoodweerBenelux ben ik vooral actief als weeranalist en schrijf ik artikels over weer en klimaat.

Nicolas

Weerman

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Wouter

Business developer

Fysisch geograaf met specialisatie in weer en klimaat, doch ook voorzien van sociale skills die onze commerciƫle ontwikkeling zal ondersteunen.

Yoni

Geograaf

Afgestudeerd geograaf aan de KULeuven en doctorandus binnen klimatologie/glaciologie aan de VUBrussel. Binnen NoodweerBenelux ben ik vooral bezig met het schrijven van artikels en het programmeren van tools om bepaalde weerelementen te voorspellen.