20 november 2013 - 1 min. lezen 8 reacties

Sneeuwliefhebbers springen momenteel een gat in de lucht. Op veel plaatsen in West-Vlaanderen is de laatste neerslag overgegaan in (natte) sneeuwval. Wij hadden enkele dagen geleden (vorige week) deze kans uitgeschreven in winterprik na het weekend. De foto’s stromen dan ook massaal binnen op onze mailbox ([email protected]). Heeft u ook foto’s ? Aarzel dan niet om deze te mailen richting onze redactie !

eerste sneeuw 2013

Regen- en sneeuwzone

Het koufront en vooral het laatste gedeelte in de neerslagzone veroorzaakt winterse neerslag in het westen. Het is de verwachting dat deze neerslagsoort (regen – sneeuw) richting het oosten opschuift. Andere delen van België mogen zich dus ook opmaken voor de eerste prille sneeuw van het winterseizoen 2013-2014.

Eerste sneeuw in Waregem!

Iets voor 20:00 werd een tijdelijk sneeuwdek waargenomen op de auto’s in de buurt ! Wat mij betreft dan ook het teken van de eerste sneeuwdag van de winter 2013-2014. Een schitterend zicht!

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken