17 juli 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Vandaag starten (05:30) we de dag overal bewolkt met een gemiddelde temperatuur rond 14/15 graden. De bewolking en regen van de afgelopen nachtperiode hebben ervoor gezorgd dat de minima niet heel diep sukkelden. In de loop van deze voormiddag breiden spaarzame opklaringen zich vanuit het westen uit over de rest van het land.

Weerbericht 17 juli

De meeste opklaringen blijven gereserveerd voor het uiterste westen. De temperatuur klimt in tegenstelling tot gisteren enkele graden hoger en stagneert rond 20, lokaal 21°C. De wind waait gedurende de hele periode zwak tot matig uit westelijke – zuidwestelijke richtingen.

Wie de windsnelheid vandaag live wil volgen kan terecht op deze pagina: wind in realtime.

Vanavond en vannacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar voortdurend af. De temperatuur daalt richting 13°C als gemiddelde waarde en de wind waait matig uit zuidwestelijke richtingen. Dat belooft voor morgen, want dan stijgen de maxima ruim boven 20°C. Een licht zomers gevoel dus.

Het weerbericht nog meer in detail?

Wie op zoek wil gaan naar het weerbericht per uur en/of voor de komende 15 dagen kan terecht op de pagina het weer op uw locatie. Voor ruim 800.000 locaties binnen Europa kunnen we een weersverwachting aanleveren! Bijzonder interessant voor de mensen dia aan sport doen (vissen, lopen, fietsen..).

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken