11 augustus 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

De vakantieperiode vliegt voorbij en daar lijkt de zomer zich niets van aan te trekken. Vanochtend zijn we de dag gestart met helder weer in grote delen van de Benelux. Enkele het noorden van Nederland kreeg/krijgt te kampen met bewolkte periodes aangezien de wind daar hoofdzakelijk nog vanuit zee waait. De actuele temperatuur (12:38) schommelt rond 22, 23 graden en de wind waait in België meestal matig uit noordoostelijke richtingen.

Weerbericht 11 augustus

Vanmiddag geen verandering in het zomerse weerbeeld. De temperatuur stijgt nog iets verder richting 24, 25 graden en daarmee boeken we opnieuw een zomerse dag. De wind blijft matig waaien uit oostelijke hoek. Kortom: ideaal weer voor een wandeling of een toertje met de fiets!

Vanavond en vannacht blijft het in eerste instantie nog lang nagenieten. Pas na 22:00 daalt de temperatuur onder 20°C. Een pull is dan zeker geen overbodige luxe tijdens een terrasje. Vanavond kan u trouwens ook opnieuw vallende sterren waarnemen. Zie hiervoor dit artikel op onze website.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken