3

Ben je al een tijdje op zoek naar een weerstation dat grafieken genereert en ook allerlei data kan meten. Dan hebben we supergoed nieuws, want via onderstaande link kan je genieten van Black Friday bij Netatmo. Dit Frans weerbedrijf heeft een weerstation ontwikkeld dat tegelijkertijd elegant en betrouwbaar is. Enkele maanden geleden mocht de redactie van NoodweerBenelux dit weerstation aan een grondige review onderwerpen. Aangezien het niet goedkoop is, is het dankzij Black Friday nu wel de moment voor iedereen die nog twijfelt.

Actie afgelopen. Koop je Netatmo na het lezen van onze review!

elegant design weerstation netatmo
Netatmo integreert zich prima in een moderne stijl. Foto: netatmo.com

Wat typeert dit weerstation?

Mensen die een elegant weerstation zoeken die connectie kan maken met de PC en compatibel is met de smartphone hebben zonet de oplossing gevonden. Waar sommige weerstations ‘lomp’ en goedkoop aanvoelen, is dat bij een Netatmo weerstation zeker niet het geval. De behuizing voelt kwalitatief aan. Ook het meten van verschillende weergegevens zoals temperatuur, windsnelheid, luchtdruk en neerslaghoeveelheid kan wedijveren met de duurdere weerstations op de markt.

Op zoek naar een recent weerstation?

Ben je niet te vinden voor het Netatmo weerstation en wil je eerder een robuust weerstation, dan is de Davis Vantage Pro 2 en Davis Vue een mogelijke oplossing. Met prijzen boven 500 euro bevindt je je meteen in de hogere categorie van meetinstrumenten. Je krijgt er wel een stevig uit de kluiten gewassen weerstation voor in de plaats.

De meetgegevens in Waregem (BE) worden bijvoorbeeld aangestuurd met een Davis Vantage Pro 2. Voordeel is dat dit systeem al enkele jaren dienst doet en er weinig gebreken ontstaan.

Bekijk andere weerstations met PC-connectie en eventueel APP.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

1 dag geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

4 dagen geleden - 5 min. lezen