28 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

De ochtendperiode verloopt op de meeste plaatsen droog, maar bewolkt tot zwaarbewolkt. De temperatuur schommelt rond 10°C en de wind waait zwak uit zuidelijke richtingen. Op de middag en in de namiddag wordt het over het centrum en oosten geleidelijk aan iets vriendelijker met hier en daar enkele opklaringen. In het westen blijft de bewolking hardnekkig aanwezig met een lokale bui aan de kust.

Weerbericht 28 september

De temperatuur stijgt richting 15°C op de meeste plaatsen. In het oosten kunnen ze lokaal 17°C bereiken. De wind neemt in kracht toe en waait meestal matig tot vrij krachtig uit zuidelijke richtingen.

EXTRA: wie benieuwd is naar de weerprognose voor de eerstvolgende week van oktober, kan op de volgende link terecht. Wie graag ook wat informatie wenst over het mogelijke verloop van de winter in 2012-2013 kan een eerste visie hier raadplegen.

Bijgewerkt op 15 oktober 2020

Ieder artikel wordt van tijd tot tijd gecontroleerd en aangevuld waar nodig met de juiste informatie. Dit artikel kreeg de pagina “het weer op uw locatie” als versterking evenals een directe link met onze populaire Facebookpagina NoodweerBenelux.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken
Bekijk hier het weer voor de komende dagen!

Weersverwachting komende dagen: na wisselvalligheid droger halfweg de week

2 dagen geleden - 3 min. lezen
7

Onweerskans zaterdag 20 juli 2024

4 dagen geleden - 2 min. lezen