21 november 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Deze ochtend werden we getrakteerd op een schitterende zonsopkomst. Een variatie van kleuren waaronder geel, rood, paars,.. maakten van de natuur een feeëriek schouwspel. De weerfoto zal ik in de loop van de dag online zetten. Ondertussen zijn de prachtige kleuren verdwenen en hebben we een afwisseling te pakken van wolkenvelden en opklaringen.

Deze voormiddag verandert er weinig, hetzij er in het westen en centrum wat neerslag kan vallen. De hoeveelheden blijven beperkt. Elders blijft het meestal droog. De temperaturen klimmen van zo’n 5 graden gemiddeld naar 8 graden rond het middaguur. In de Ardennen blijft het beduidend frisser (vanochtend tijdelijk zelfs lichte vorst in de streek rond Elsenborn)

Weerbericht 21 november

Deze namiddag en vooral in de vroege avond gaat de wind een belangrijke factor spelen. Een klein en uitdiepende depressie nabij de Britse Eilanden zal postvatten ten noordwesten van Nederland. Hierdoor trekt de zuidwestelijke wind aan tot (vrij) krachtig met windstoten die oplopen tot zo’n 70, lokaal 80 km/h (dit vooral voor de kust en de gebieden grenzend aan de Noordzee)

De maxima schommelen rond 11 graden en het wordt geleidelijk opnieuw droger. De wind luwt.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken
Bekijk hier het weer voor de komende dagen!

Weersverwachting komende dagen: na wisselvalligheid droger halfweg de week

16 uur geleden - 3 min. lezen
7

Onweerskans zaterdag 20 juli 2024

3 dagen geleden - 2 min. lezen