18 november 2012 - 1 min. lezen 2 reacties

U herkent het vast wel. Een zondag die gepaard gaat met flink wat zon en het seizoen herfst. Algauw beslist u om samen met uw partner een wandeling te doen in een stukje ongerepte natuur en dat levert beelden op waarvan menig liefhebber stil van wordt. Zo ook onderstaande foto. Een subtiele relatie tussen waterpartijen en plantengroei, afgewisseld met een spiegeling in het water. De herfst in alle schoonheid.

De herfst in fijne pixels

spiegeling water in de herfst

Hoe fotografeer ik de natuur ?

Tijdens ieder seizoen kan de weeramateur of liefhebber van fotografie de natuur waarnemen. Het gaat er in eerste instantie niet om dat u meteen succes ervaart in het schieten van de mooiste beelden, maar dat u vooral leert genieten van wat u aan het doen bent. Op deze manier zal u het ook veel langer volhouden om de hobby te blijven beoefenen. Pas nadat u deze fase (h)erkent, bent u in staat om de kwaliteit van uw foto’s op te drijven. Enkele tips voor de mensen die op zoek zijn naar de ‘perfecte’ natuurfoto!

Bron foto: weerstationwaregem.be

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken

Overzicht nachthemel: februari 2023

15 uur geleden - 4 min. lezen

Vleugje lenteweer in Spanje en Portugal

1 dag geleden - 2 min. lezen
207 Prognose

Winterse signalen deel 11: Waagt de winter nog een kans?

2 dagen geleden - 3 min. lezen