De mooiste herfstbeelden

De herfst is het seizoen bij uitstek voor natuurfotografen om bijzondere foto’s te maken. Het kleurenpalet van de natuur is tussen eind september en begin november vaak bijzonder mooi met de typische herfstkleuren. Het is een seizoen vol mogelijkheden waarbij paddenstoelen, besjes, spinnen en kastanjes niet vergeten mogen worden. Veel plezier met onze onderstaande collectie van enkele herfstbeelden.

Heeft u zelf ook foto’s die werden gemaakt in de herfst ? U mag ze ons altijd mailen met de juiste bronvermelding naar noodweer.be@gmail.com. Wie weet komt uw foto wel online op onze Facebookpagina!

De 5 mooiste herfstbeelden

selectie herfstbeelden

Foto: Jim Lundgren – Lynnwood, Washington

herfstfoto 2

Foto: Dewa Gsp

herfstfoto 3

Foto: Martinrak.cz

herfstfoto 4

Foto: Szedenics Csaba Photography

herfstfoto 5

Foto: Joseph Rossbach Photography

Extra interessant

Wie op zoek is naar meer interessante info en beelden kan het best eens onderstaande links uitproberen. Het vormt een bonte verzameling van natuurfoto’s en tips (doorheen alle seizoenen). Mocht u met extra vragen zitten, kan u deze altijd stellen in het reactieformulier.

Lees ook eens:

Lente in vol ornaat

De lente is in het land! April begon zoals maart geëindigd was: zonnig. De temperaturen zijn nu echter veel hoger dan toen. De afgelopen dagen haalden we in de Benelux makkelijk 20 graden of meer. Blijft de lente de komende dagen aanwezig of dient er...

Matthias BarbierLees dit artikel >
Zagen jullie de supermaan?

Afgelopen nacht was boven de Benelux de grootste supermaan van het jaar te zien. Het heldere weerbeeld maakte de condities ideaal om van dit natuurfenomeen te genieten. We kregen tientallen prachtige foto’s binnen van de maan en maakten hieruit...

Lander Van TrichtLees dit artikel >