16 maart 2013 - 2 min. lezen 5 reacties

De eerste echte wielerklassieker van het jaar zal morgen (zondag 17 maart 2013) opnieuw gereden worden op Italiaanse bodem. De bijnaam van deze schitterende wielerwedstrijd wordt ook wel “de lente genoemd”, maar zal het weer dat ook worden? Hieronder leest u de weersverwachting voor de namiddagperiode tussen 12:00 en 18:00. Morgen kunnen er enkele updates aangebracht worden onderaan dit artikel mocht dat nodig zijn (reactieformulier). De koers kan u in de namiddag live volgen op Sporza (vanaf 14:30).

TIP: vind ons leuk op Facebook (Noodweer Benelux)

Weerbericht Milaan Sanremo

Het koersverloop lijkt in de namiddag bepaalt te gaan worden door buien die vooral in Sanremo een winters tintje kunnen aannemen. Zo schommelt de temperatuur daar na de middag tussen 2 – 5°C terwijl het in Milaan iets zachter is met gemiddeld 7°C. De wind waait meestal zwak tot matig uit oostelijke richtingen en vooral later in de namiddag neemt de neerslagkans verder toe! De Primavera van het zuiden zal het dus dit jaar niet gaan waarmaken als we het algemene weerbeeld ter harte nemen.

weerbericht milaan - sanremo

Foto 1 ~ op deze weerkaart ziet u de situatie voor Milaan-Sanremo na 12:00. Een gemiddelde temperatuur tussen 2-5°C in de omgeving van Sanremo maakt het allesbehalve warm. Gelukkig houdt de zwakke wind uit het oosten nog enigszins rekening met deze koude omstandigheden. Het belooft een boeiende rit te worden.

Bron kaartje: wetterzentrale.de

Delen


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

1 dag geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

4 dagen geleden - 5 min. lezen