Wie zijn wij?

De Heer ROOSE Nicolas, met adres te Kerkstraat 53, 8570 Anzegem, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE0506694445  is een éénmanszaak, meer bekend onder de naam “NoodweerBenelux” . 

  • We zijn te bereiken via mail: info@noodweer.be
  • of telefoon +32 (0)475 27 67 65

Taak

Dit online weerplatform heeft tot doel weersinformatie op een accurate, zorgvuldige en vlotte manier aan haar bezoekers en klanten over te maken.

Type persoonsgegevens dat wij verwerken

Als wij jouw gegevens verwerken, dan gaat dit over de onderstaande gegevens:

  • Identificatie-, contact- en bedrijfsgegevens (naam, e-mailadres, bedrijfsnaam en ondernemingsnummer)

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

  • Informatieverstrekking, – vergaring en bijstand
    • Gepast advies te geven op een mogelijke samenwerking (B2B)
    • Behandeling van klachten en verzoeken
  • Organisatiebeheer
    • Websites
      • Wanneer je onze website bezoekt, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens, zoals IP adressen en ‘cookies’ om de goede werking en veiligheid van onze website te garanderen. 
      • Deze verwerking van de op die manier verkregen persoonsgegevens is gebaseerd op gerechtvaardigd belang voor wat de veiligheid en goede werking van onze website betreft en op uw toestemming voor de analyse van het gebruik van onze website betreft. Behoudens voor de noodzakelijke cookies, vragen wij altijd uw toestemming.
    • Nieuwsbrieven (dankzij toestemming)
      • Identificatiegegevens en contactgegevens / rechtstreeks van de betrokkene ontvangen / tot intrekking van de toestemming / verwerkers ICT-infra
    • Evenementen (algemeen belang)
      • Identificatiegegevens, contactgegevens / op digitale manier van de betrokkene ontvangen / 2 jaar na het event / verwerkers ICT-infra en mede organisator(en)

Ontdek in het cookiebeleid welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze

Anderen met wie persoonsgegevens gedeeld kunnen worden:

  • Onze verwerkers die instaan voor onze ICT-infrastructuur.
  • In principe alleen maar binnen de organisatie van NoodweerBenelux (Nicolas Roose)

Bewaartermijn persoonsgegevens

  • gegevens abonnee nieuwsbrief?  (5 jaar)
  • gegevens leden met een account op de site? (5 jaar)

Wat zijn jouw rechten en hoe deze uit te oefenen?

Als je een klacht, vraag of een probleem hebt met de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken, neem dan contact op.

Indien je niet geholpen ben, kan je terecht bij de gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

  • Recht op inzage
    • Je hebt het recht om ons te vragen naar de persoonsgegevens die wij over jou hebben. We kunnen u een gratis kopie toesturen per mail, maar dat kan niet voor alle documenten. Wij willen namelijk de rechten en vrijheden van anderen ook respecteren. 
  • Recht op verbetering
    • Denk je dat jouw gegevens niet juist of actueel zijn? Je hebt het recht om ons te vragen deze te corrigeren.
  • Recht van bezwaar
    • Je hebt het recht om ons te vragen om te stoppen met jouw persoonsgegevens te verwerken.
  • Recht op het beperken van de bewerking
    • Je kan ons vragen om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld wanneer we de juistheid van je persoonsgegevens controleren.
  • Recht op vergetelheid of verwijdering
    • Je hebt het recht om ons te vragen uw persoonsgegevens te vernietigen. Indien wij wettelijk verplicht zijn om bepaalde persoonsgegevens bij te houden, kunnen wij niet aan dit verzoek voldoen.
  • Recht op intrekking van uw toestemming
    • Bij verwerkingen van persoonsgegevens die gebaseerd zijn op jouw toestemming, kan je die toestemming intrekken.

Functionaris van gegevensbescherming

Wil je jouw rechten uitoefenen, heb je een vraag of een klacht over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken?

  • Contacteer ons dan via mail info@noodweer.be of per post Kerkstraat 53, bus 301, 8570 Anzegem

Cookies

De website noodweer.be maakt gebruik van:

  • Essentiële cookies
  • Functionele cookie
  • Analytische cookies

Essentiële en functionele cookies zijn noodzakelijk om de website correct te laten functioneren en kan je niet weigeren als je gebruik wil maken van de site. Functionele cookies worden enkel geplaatst nadat je een keuze gemaakt hebt. Analytische cookies daarentegen zijn niet verplicht. Voor deze cookies maken wij gebruik van de analysetool Google Analytics. Deze cookies worden enkel geplaatst als jij daarvoor kiest. Ontdek ons cookiebeleid.

Laatst aangepast op 18 december 2020 (12:20)