Liever extra zekerheid bij naderend extreem weer?

Organiseert u evenementen op kleine en/of grote schaal? Dan kijkt u wellicht meermaals naar het weerbericht in de aanloop naar uw evenement. Weercalamiteiten zoals wind, neerslag en stormweer kunnen de organisatie fors in de war sturen en problemen veroorzaken. Met onze jarenlange ervaring in het interpreteren van weermodellen kunnen wij elk evenement, groot of klein, voorzien van weeradvies op maat.

Op basis van uw budget

Intieme of grootschalige events kunnen beroep doen op een variabel pricing model. Zo betaalt u enkel wat u nodig heeft. Lekker handig!

Tijdens alle weertypes

Met de handen in het haar bij diverse waarschuwingen en codes? Kies voor NoodweerBenelux en een heldere en éénduidige communicatie in stressvolle momenten.

Persoonlijk aanspreekpunt

1 centraal aanspreekpunt, daar maken we een punt van. Geen onduidelijkheid in wie je moet aanspreken, maar een vertrouwenspersoon op de juiste plek. Dat kan remote of on-site zijn.

Trots op onze partners

Kunnen we jou helpen?

Benieuwd naar onze manier van werken en op welk pakket u beroep kan doen om uw organisatie feilloos te ondersteunen? Wij helpen graag via mail of telefonisch via (+32)479 53 72 04.

Let's meet!