28 februari 2013 - 1 min. lezen 0 reacties

De laatste dag van februari 2013 gaat de archieven in als een bewolkte en sombere dag. Met een noordoostelijke stroming wordt namelijk geregeld laaghangende bewolking over de eigen streek aangevoerd. Hierdoor krijgt de zon weinig kansen om opklaringen te forceren. Daar waar het bewolkt blijft, gaan ze nauwelijks richting 2 – 3 graden. De wind waait gedurende de volledige dag zwak uit noordoostelijke tot oostelijke richtingen. De luchtkwaliteit is niet optimaal.

Weerbericht 28 februari

In de Ardennen wordt het kwik nauwelijks positief met een zeer lichte dooi tot gevolg. De kwaliteit van de sneeuw blijft echter afnemen en zal tegen zondag een nieuwe flinke aantasting kennen door stijgende temperaturen! Wie de trend de komende dagen qua temperatuur en neerslag wil opvolgen, kan sinds kort terecht op de nieuwste pagina “Het weer op uw locatie“. Via 1 simpele muisklik kan u per uur en voor de komende 15 dagen het weerbeeld opvolgen. Handig, snel en vooral gratis!

Het Amerikaanse weermodel berekent op dit moment zelfs temperaturen die richting 10 , lokaal 15 graden kunnen stijgen op dinsdag en woensdag aanstaande! Laat maar komen.

weerbericht 28 februari

Delen


Verder lezen

Alles bekijken