27 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

We starten de ochtendperiode met een wisselend weerbeeld. De temperaturen schommelen in de vroege ochtend rond zo’n 10 tot 11 graden op de meeste plaatsen. Naarmate de voormiddag vordert, kan deze temperatuur oplopen richting 13, lokaal 14 graden. Het is dus behoorlijk fris. De wind waait nog steeds zwak tot matig uit het zuiden. In de loop van de voormiddag draaiend richting het westen tot noordwesten.

weersituatie 27 september 2012

Op de middag en in de eerste helft van de namiddag wordt het flink wisselvalliger in grote delen van de Benelux. Buien met onweer kunnen dan verspreid in het land gaan voorkomen met tijdelijk windstoten tot 50, lokaal 60 km/h. De temperatuur blijft hangen rond 16 graden.

In de avond wordt het opnieuw droger vanuit het westen met enkele opklaringen, maar dat lijkt slechts van tijdelijke aard te zijn. In de avond en nachtperiode kan er opnieuw neerslag gaan vallen.

Bron kaartje: meteox.com

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken