22 oktober 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Het wil precies niet vlotten met de opklaringen in het westen van het land. Gisteren en eergisteren bleven de kust en de provincie West-Vlaanderen verstopt onder een dik pak wolken. Elders kwam de zon regelmatig tevoorschijn, maar zeer uitbundig was dat ook niet echt. We bevinden ons sinds eergisteren wel in zachte lucht met temperaturen die vlot 15°C bereiken. Gisteren (tussen 14:00-17:00) werd het in het zuidoosten van België zelfs bijna 25°C. Wauw..

Weerbericht 22 oktober

De ochtend starten we op de meeste plaatsen met nevel en/of enkele mistbanken. Vooral in het westen kan het zich tijdelijk beperkt zijn. De temperaturen zijn aangenaam en schommelen rond 12°C. Wanneer de nevel opgetrokken is, verwacht ik temperaturen tussen de 14 en 17 graden. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen.

Op de middag en na de middag domineren opklaringen het weerbeeld. Het is overal aangenaam vertoeven met maxima dichtbij 20°C. In het oosten kunnen we richting 23°C evolueren. Daarmee wordt de werkweek alvast nazomers ingezet (deze keer wel een poging tot). Het is rustig herfstweer.

Heeft u zich in het weekend gewaagd aan een herfstwandeling? Dan mag u altijd enkele foto’s in onze mailbox ‘gooien’ met mooie natuurfoto’s. Morgenavond zal er alvast ééntje van mijn kant verschijnen. Het weerbericht in 1 muisklik ontvangen, dat kan natuurlijk ook via onze nieuwste pagina “Het weer op uw locatie“.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

1 dag geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

4 dagen geleden - 5 min. lezen