20 juli 2012 - 2 min. lezen 1 reacties

In het weerbericht blijft ons weerbeeld onderhevig aan een lagedrukgebied ten noorden van Nederland. Via een noordelijke stroming trekt in de loop van de namiddag een neerslagzone over het noorden van België. Buien met lokaal een donderslag mogen we dan zeker niet gaan uitsluiten. Het wordt vandaag maximaal 19°C en de wind waait in vergelijking met gisteren zwak tot matig uit west-zuidwestelijke tot veranderlijke richtingen. Het weerbeeld blijft wisselvallig tot en met deze avond.

Vanavond en vannacht wordt het vooral in het binnenland droger, al blijft de kans op een lokale bui nog steeds bestaan. De temperaturen dalen in gebieden met opklaringen vlot tot rond 10 graden. Elders blijft het kwik steken rond 12°C. De wind draait door richting noordelijke tot noordoostelijke richtingen en waait meestal zwak. Vorming van nevel en mist is dan ook niet uitgesloten.

Het dagelijks weerpraatje

Helaas hebben we dit in 2014 moeten verwijderen door het gebrek aan interesse en aan de nauwkeurigheid die we niet konden verzekeren. Daarvoor hebben we een eigen tool in gebruik genomen die voor ruim 800.000 locaties binnen Europa het weer voorspelt en analyseert. Via het weer op locatie is het perfect mogelijk om de weersverwachting op te volgen alsook de trend waar te nemen. Handig voor iedere zonneklopper die een last minute naar de zon boekt.

Delen

Eén reactie op “Weerbericht 20 juli”


Verder lezen

Alles bekijken