15 april 2013 - 2 min. lezen 0 reacties

Na een ronduit schitterende zondag met op veel plaatsen maxima tussen 20 – 25°C worden we vandaag opnieuw met de voetjes op de grond geplaatst. Een storing trekt vanaf de ochtend doorheen het land en markeert koudere lucht op 850 hPa (1499 m). Hierdoor scheert het kwik geen hoge toppen meer en kunnen we regelmatig een bui of periodes met lichte regen verwachten.

Weerbericht 15 april

De maxima schommelen in de namiddag tussen 15 tot 20 graden. Daar waar de neerslag het laatst aankomt, is een lokale donderslag niet uitgesloten. De wind waait zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen. De rest van de namiddag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Het wordt droger vanuit het westen. Meer updates omtrent het weer en het klimaat kan u terugvinden via onze Facebookpagina NoodweerBenelux.

Het weerbericht in 1 muisklik

Op zoek naar het weerbericht in België of Nederland? Via het weer op uw locatie krijgt u meteen toegang tot 800.000 locaties binnen Europa met uurlijkse en dagelijkse updates. Handig zijn ook de weerkaarten met de kansen op onweer of storm. In november 2014 werd de pagina grondig vernieuwd zodat ook gebruikers van iOS met Safari de grafieken perfect kunnen bekijken (zowel op desktop als mobiel).

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken

De invloed van het weer op Formule 1

2 dagen geleden - 5 min. lezen
27

Donderdag regen en veel wind, maar hoeveel?

20 februari 2024 - 4 min. lezen