8 november 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Weerbericht 8 november

Vandaag behouden we een relatief ‘saai’ weerbeeld. Er bevinden zich geen storingen (althans weinig actief) in onze buurt en ook de atmosfeer heeft weinig zin in actie. Wolkenvelden afgewisseld met enkele opklaringen zullen dus het meest spannende zijn wat we vandaag voorgeschoteld krijgen.

Deze ochtend starten we op de meeste plaatsen bewolkt met hier en daar enkele opklaringen. De minima zijn relatief hoog met zo’n 8 tot 9 graden in het Vlaamse binnenland. Het wolkendek afgelopen nacht fungeert als het ware als een dekentje. In de loop van de voormiddag proberen enkele opklaringen doorheen het wolkendek te prikken, wat het meest lijkt te lukken in het noorden.

Deze namiddag weinig verandering in het weerbeeld. De maxima schommelen rond 11, 12 graden en de wind waait meestal matig uit (zuid)westelijke richtingen. Vanavond en vannacht komen er lage wolken opzetten en wordt het nevelig. Het kwik zakt richting 4 tot 6 graden. Wat lichte regen blijft mogelijk.

Bekijk het weer voor komende dagen

Goed nieuws, we hebben onze website uitgebreid met ‘het weer op locatie‘. Dankzij deze handige en gratis weertool kan je nu het weerbericht opvragen voor ruim 800.000 locaties ter wereld. Handig wanneer u op reis gaat of een uitstap hebt gepland.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken