4 april 2013 - 2 min. lezen 3 reacties

De storing 100 tot 150 km meer naar het noorden en ook België had opnieuw af te rekenen met deze winterse neerslagsoort (natte sneeuw – sneeuw). Gelukkig komt er van dat scenario niets van in huis en blijft het op veel plaatsen droog met temperaturen die schommelen tussen 5 – 7 graden. De wind waait nog steeds zwak tot matig uit noordoostelijke hoek. Deze laat het schraal aanvoelen!

Lente in zicht?

Enkele dagen geleden hadden we een bericht gepubliceerd als een 1 – april grap. Daarin hadden we de lente op de weerkaarten zien verschijnen met geleidelijk oplopende temperaturen en meer zonneschijn. Wat blijkt nu , .. De huidige weerkaarten lijken deze trend meer en meer te gaan volgen voor de tweede helft van de paasvakantie.

Het wordt dan geleidelijk zachter met temperaturen boven 10 graden afgewisseld met wolkenvelden en zonneschijn. De neerslagkansen nemen een fractie toe. Een geluk bij een ongelukje dus 🙂

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken