2 oktober 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Gisteren hadden we te maken met een aangenaam weerbeeld aan de voorzijde van een verzwakte storing die vanuit het westen kwam opzetten. In het weerbericht van toen maakten we ook de korte balans op van de maand september in 2012. U kan dat hier nog eens nalezen.

Weerbericht 2 oktober

Vandaag starten we de ochtend grijs met verspreid in het land enkele spaarzame opklaringen. De storing van gisteren ligt op dit moment over het oosten van het land met daar dan ook de meeste kans op enkele druppels (weinig spectaculair). De temperaturen schommelen in de voormiddag rond 12-13 graden en de wind is meestal zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen.

Na de middag vergroten de kansen tijdelijk op enkele bredere opklaringen. Het kwik kan hiervan profiteren en stijgt door tot zo’n 17-18 graden als maximale waarde. De wind waait matig tot vrij krachtig aan de kust met windstoten tot 40 – 50 km/h. Later in de namiddag en vooral tijdens de nachtperiode neemt de bewolking op de komst van een actieve regenzone opnieuw toe vanuit het westen.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken