11 juli 2013 - 1 min. lezen 2 reacties

Wat hebben de weergoden in petto voor de 12e editie van de Waregemse Gordel ? Op zondag 14 juli mogen we op en top Belgisch zomerweer verwachten met in de ochtendperiode een wisselende bewolking en temperaturen tussen 15 en 20°C. De wind waait voor het middaguur meestal zwak uit noordelijke richtingen. In de namiddag weinig verandering.

Weerbericht Waregemse Gordel

Na de middag klimmen de temperaturen verder richting een zomerse 23 tot lokaal 25 graden. Opklaringen en wolkenvelden wisselen elkaar af waarbij een lokale bui niet is uitgesloten.

Natuurlijk hebben ze in Waregem die speciale weergod die er wel zal voor zorgen dat deze editie opnieuw een schot in de roos wordt. Tijdens het evenement kan u steeds terecht op de website van het weerstation van Waregem: www.weerstationwaregem.be. (update: iedere 5 minuten).

weerbericht waregemse gordel

Het volledige programma

Alles in beschouwing genomen, wordt het een prima dag voor de fietsers en wandelaars. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Waregemse Gordel: www.waregemsegordel.be

Bron foto: weeronline.nl

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken
8 Maandag stevig onweer!

Stevige onweerskansen door pittig koufront op maandag

3 dagen geleden - 6 min. lezen
6 Prognose

Weersverwachting komende dagen: fris en wisselvallig

3 dagen geleden - 5 min. lezen
1

Weersverwachting Amstel Gold Race 2024

10 april 2024 - 5 min. lezen