7 maart 2013 - 2 min. lezen 4 reacties

Komende zaterdag 9 maart wordt de 3e editie van Dwars door Vlaanderen Cyclo georganiseerd in Waregem. Deze wielerkoers vormt voor wielerliefhebbers een heuse uitdaging (talrijke bekende hellingen). Natuurlijk hoort daar ook een correcte weersverwachting bij en wij zijn blij dat wij bij noodweer.be deze mogen leveren aan de organisatie van Flanders Classics! Wie meer informatie wenst over deze rittenkoers kan terecht op de officiële pagina => officiële website Dwars door Vlaanderen

Het weerbericht tussen 08:00 en 12:00

In de voormiddag domineert een bewolkt weerbeeld de hemel. Er is plaatselijk kans op wat motregen of lichte regen. De meeste neerslag valt in Nederland (2-5 liter/m²). De temperatuur schommelt rond 8-9°C en de wind waait zwak (15 -20 km/h) uit veranderlijke richtingen. Tegen de middag wordt het grotendeels droog. Een goed weertype om de fiets te nemen en te genieten van het Vlaamse binnenland.

Het weerbericht tussen 12:00 en 18:00

In de namiddag behouden we het wisselend weerbeeld met geregeld enkele wolkenvelden en opklaringen. De temperatuur haalt maximaal 12 tot 13 graden en de wind blijft zwak waaien uit veranderlijke richtingen. Veel neerslag of gladheid verwacht ik dus zeker niet.

wisselendbewolkt
Het weerbeeld in de namiddag verloopt wisselend. De volle cirkels wijzen op zwaarbewolkte periodes zonder neerslag.

Deze lijkt vooral voor Nederland gereserveerd met de nodige kansen op winterse neerslag later op die dag (noorden van het land).

TIP: om de actuele toestand van het weer te zien => weerstation Waregem

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken