18 juli 2017 - 3 min. lezen
8 reacties 8

Weermannen kondigen op televisie en radio aan dat er forse onweersbuien worden verwacht. U woont in een streek die gevoelig is voor veel neerslag op korte tijd en vreest natuurlijk wateroverlast. Schade aan heel wat meubels, kelder die ondergelopen is en als klap op de vuurpijl de wagen die niet tijdig kon worden ontruimd uit de garage. Een heel gedoe bij het opkuisen van de modder en het wegpompen van het overtollige water.

Oplossing tegen wateroverlast

Bij het op zoek gaan naar partners die problemen door noodweer tot een minimum herleiden, kwamen we terecht bij het West-Vlaams bedrijf JKFlooding. Zaakvoerder Kurt Lancriet wordt met het bedrijf en haar oplossing bij wateroverlast steeds populairder. Inmiddels leveren ze hun producten tot ver buiten de Benelux en kan u ze ook terugvinden op talrijke events.

Ontdek JK-Houseprotector

Vergeet het gedoe met zandzakken die amper het wassende water tegenhouden. Naast het in de gaten houden van onze Facebookpagina Noodweer Benelux kan u vanaf vandaag ook met een gerust hart toekijken op een fikse onweersbui. Dankzij een nette en professionele installatie krijgt het water geen kans om uw woning binnen te dringen. Hieronder ziet u enkele foto’s van reeds gerealiseerde installaties.

jkflooding1
jkflooding2
jkflooding3

Zoals u kan zien in bovenstaande foto’s is quasi alles te beveiligen tegen veel neerslag op korte tijd. Er moeten geen gaten geboord worden, het systeem is in een handomdraai klaar om zelf te installeren (of door de specialisten van dit bedrijf). Het werd uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid. Het volledige systeem is tevens licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Toch ook niet onbelangrijk in situaties waarin het snel moet gaan.

Ontdek JK-Tetris

Woont u in een omgeving waarin het wassende water ook modder en zand transporteert en hebt u schrik dat JK-Houseprotector niet voldoende weerstand kan bieden? Geen nood, JKFlooding heeft een revolutionair systeem ontwikkeld om ook een sterke beweging van water met sediment te blokkeren. We spreken over JK-Tetris dat net zoals het spelletje modulair wordt opgebouwd. Hierdoor wordt de montage in amper 5 minuten geklaard waarbij de hoogwaardige aluminiumlegeringen voor een hoge kwaliteit zorgen. Informeer naar dit product.

Realisatie 1
Realisatie 2

Last but not least: JK-Safe

Nieuw in het gamma en ontwikkeld naar analogie van JK-Houseprotector en JK-Tetris is er de JK-Safe. Wenst u een waardevol voorwerp te beschermen tegen noodweer en bent u niet altijd beschikbaar in de directe omgeving ervan? Dan zorgt JK-Safe, die opnieuw modulair wordt opgebouwd, voor veiligheid van uw duur bezit. Enkele foto’s van het product.

jksafe
Realisatie autogarage
Realisatie box

Dit artikel werd gepubliceerd in opdracht van het bedrijf JKFlooding. Bedrijven die ook interesse hebben in een gesponsorde post op onze website met producten die gerelateerd zijn aan noodweer kunnen ons altijd contacteren op [email protected]

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken