2 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Brrr, vandaag presteert het weerbeeld ondermaats voor de tijd van het jaar. In de plaats van een zomers slotoffensief krijgen we de herfst tijdelijk op bezoek. Een strakke noordelijke stroming voert vandaag polaire lucht aan richting onze omgeving en dat resulteert in buien met frisse temperaturen.

Weerbericht 31 augustus

De voormiddag starten we op de meeste plaatsen bewolkt met op de meeste plaatsen lichte regen. Tijdens buien kan het tijdelijk feller gaan regenen met een lokale donderklap. De temperatuur blijft in de voormiddag onder 15°C en de wind waait zwak tot matig uit veranderlijke richtingen.

Na de middag weinig verandering in het wisselvallige weerbeeld. Telkens bestaat de kans op neerslag die gepaard kan gaan met windstoten en hevige regenval. De temperatuur klimt tot boven 15°C, maar haalt geen 20°C. Ronduit fris voor de tijd van het jaar dus. De wind blijft veranderlijk waaien.

Het weerbericht voor 800.000 locaties?

Het weer op uw locatie presenteert het weerbericht voor meer dan 800.000 locaties in Europa. Samen met EWN kunnen we op die manier voor heel wat mensen een vlotte oplossing voorzien voor het verdwijnen van de individuele artikels met weerberichten. Zeker een aanrader.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken