23 augustus 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Op en top Belgisch zomerweer. Vergeet tropische temperaturen boven 30°C en moeilijk ademende situaties wanneer je de deur uit gaat. Vandaag krijgen we een voorbeeld van aangenaam zomerweer met ‘leuke’ maxima en zonnige periodes die afgewisseld worden met bewolkte momenten.

weerkaart 23 augustus

Weerbericht 23 augustus

De ochtendperiode starten we op de meeste plaatsen vrij helder en fris. De minima bereiken we rond 6-7 uur en schommelen op dat moment rond 12-13 graden in het Vlaamse binnenland. De zon is nog steeds krachtig genoeg om vanuit dit ‘diep’ dal omhoog te klimmen en tegen de middag verwacht ik uiteindelijk temperaturen rond 20,21°C op de meeste plaatsen.

Vanmiddag verschijnt er onder de dagelijkse gang tijdelijk meer bewolking in het westen van het land. Elders blijft het licht bewolkt tot helder en klimt het kwik iets hoger dan gisteren. Maxima tegen 25°C moeten mogelijk zijn. Daarmee is het voor de meeste mensen aangenaam genieten van een terrasje. De wind waait opnieuw zwak tot matig uit zuid(westelijke) richtingen. In de loop van de avond verdwijnen de meeste wolken en wordt het tijdelijk helder.

Bron weerkaart: meteociel.fr

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken