22 juli 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Eindelijk! We hoeven er nu echt niet meer op te wachten. De zon is deze ochtend al heel vroeg van de partij en dat zullen we vandaag merken in de temperaturen. Op het moment van schrijven (10:12) is het nu op vele plaatsen reeds 15 graden of iets meer. De komende uren blijft het kwik stijgen en vanmiddag mogen we maxima noteren van 22, 23 graden. Dat is perfect normaal voor de huidige tijd van het jaar.

Weerbericht 22 juli

Vanmiddag kunnen er tijdelijk enkele hoge wolkensluiers de zon vergezellen, maar hinderen verwacht ik niet. Het blijft dus ronduit genieten van de zonnestralen en daarbij moeten we toch waarschuwen voor een hoge UV-index. Tussen 13:00 en 16:00 schommelt deze waarde rond 7 en dat betekent dat je vrij vlot kan verbranden indien je onbeschermd in de zon gaat zitten. Insmeren dus.

De wind waait gedurende de volledige periode zwak uit veranderlijke richtingen. Vanavond en vannacht blijft het in eerste instantie nog nagenieten van temperaturen boven 20°C, maar later koelt het flink af door de vele opklaringen. De minima schommelen rond 13°C.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken