18 november 2012 - 1 min. lezen 2 reacties

Na de regen van vannacht wordt het vandaag geleidelijk aan opnieuw droger. Enkel in het uiterste zuidoosten van het land zijn er nog perioden met regenval (licht tot matig). De temperaturen schommelen in de ochtend tussen 5 en 7°C. De wind waait zwak uit westelijke tot zuidwestelijke richtingen.

Weerbericht 18 november

Deze voormiddag sijpelen opklaringen binnen vanaf de kust. De provincies West- en Oost Vlaanderen krijgen op die manier al gauw te maken met een wisselend weerbeeld waarbij opklaringen worden afgewisseld met bewolkte periodes.

Op en na de middag verspreiden de opklaringen zich verder over het hele land en profiteren de temperaturen hier van. Het wordt maximaal 9 tot 10°C en de wind waait meestal uit veranderlijke richtingen. Naar het einde van de namiddag wordt het overal droog en klaart het uit.

In de nacht naar maandag wordt het fris met op vele plaatsen vorming van nevel of enkele lokale mistbanken. Doordat het kwik onderuit gaat, is aanvriezende mist niet uitgesloten. Opletten dus voor rijm- en ijsplekken.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken