17 april 2013 - 2 min. lezen 2 reacties

Een schitterend weertje krijgen we vandaag voorgeschoteld. Met een gelijkaardige setting als vorige zondag (14 april 2013) wordt het vandaag opnieuw warm met maxima tussen 20 en 25 graden. Samen met een snuifje zon is het dan ook heerlijk vertoeven in de tuin of op een terrasje. Het zal zaak zijn om er vandaag optimaal van te profiteren, want in de loop van komende nacht stroomt er weeral koelere lucht de Benelux binnen. Weliswaar zonder al te veel neerslag!

Weerbericht 17 april

Deze ochtend hebben we verspreid in het land heel wat bewolking te pakken. Lokaal valt er een drupje neerslag of een lokale bui. De temperaturen schommelen rond een aangename 11 graden (08:00). De wind waait meestal zwak uit zuidwestelijke richtingen. Wie het weerbericht nog meer in detail wil bekijken kan terecht op het weer op uw locatie. Voor ruim 800.000 locaties binnen Europa een uitvoerige weersverwachting per uur en/of voor de komende 15 dagen.

In de loop van de voormiddag, maar vooral in het eerste deel van de namiddag nemen de kansen op brede opklaringen tijdelijk toe. Dit is het signaal voor de temperatuur om te profiteren om richting 20°C en meer door te stoten. Plaatselijk is 23 graden niet uitgesloten bij een nog steeds zwakke tot matige bries uit het zuidwesten. Later in de namiddag neemt de hoge bewolking vanaf het zuidwesten opnieuw toe, maar het blijft overal droog. Advies = genieten !

Delen


Verder lezen

Alles bekijken