15 november 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Vandaag wederom weinig variatie in het weerbeeld. Deze nacht kwam er nevel en grondmist opzetten die vandaag plaatselijk hardnekkig is. De kans op opklaringen is dan ook nihil gedurende de volledige dagperiode. De invloed van de bewolking heeft ook zijn weerslag op de temperaturen. Met slechts 6 tot 7 graden wordt het vandaag ronduit fris.

Weerbericht 15 november

Deze ochtend starten we koud in het hele land. Aan de kust schommelen de minima rond 2-3 graden terwijl we ergens anders in België temperaturen noteren die iets hoger liggen. In het noorden van Nederland hebben opklaringen voor lichte vorst gezorgd. Tussen dit schrijven en de middagperiode verandert er weinig. Het blijft bewolkt tot nevelig en de temperaturen stijgen weinig.

Vanmiddag bitter weinig verandering in het sombere weerbeeld. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen. Waar de mist blijft hangen wordt het maximaal 6 graden. Waar de zon/opklaringen een opening kunnen forceren wordt het iets warmer. Het blijft droog.

Wie nog sneller en accurater op de hoogte wil blijven van de toestand van het weer kan zich aansluiten op onze Facebookpagina NoodweerBenelux waar we inmiddels ruim 150.000 volgers hebben.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken