8 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Vandaag opnieuw een schitterende zomerdag die wel smaakt naar meer. Helaas lijkt het mooie liedje slechts tot dinsdag te duren, want vanaf dan wordt de invloed van depressies (eventuele stormdepressies) vanuit het noorden gevoelig groter. TIP van het weekend is dus optimaal genieten van de komende 48-72 uur.

Weerbericht 8 september

De ochtendperiode verloopt overal droog met flinke opklaringen vanaf de zonsopkomst. De temperaturen variëren tussen 12 en 15 graden (08:00-10:00) en gaan daarna sterk oplopen om tegen de middag halt te houden tegen 22,23 graden. De wind waait gedurende de hele voormiddag zwak uit veranderlijke richtingen.

Na de middag blijft het zomerweer aanhouden met flinke zonnige periodes. De maxima bereiken net zoals gisteren opnieuw 25°C. Het weerbeeld leent zicht dan ook uitstekend voor een barbecue, gezellig keuvelen in de tuin en/of een wandeling. Het blijft wel opletten voor de sterke UV-straling. U verbrandt nog steeds heel vlug.

Relevante artikelen die je niet mag missen

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

De invloed van het weer op Formule 1

3 dagen geleden - 5 min. lezen
27

Donderdag regen en veel wind, maar hoeveel?

20 februari 2024 - 4 min. lezen