7 oktober 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Terwijl we gisteren op vele plaatsen gebukt gingen onder motregen en/of lichte regen, mogen we vandaag reeds vanaf de ochtend brede opklaringen verwachten die vanuit het noordwesten worden aangevoerd. De minima deze ochtend waren dan ook fris te noemen met op vele plaatsen nauwelijks 5 graden. Aan de grond kan het dan ook lokaal wat gevroren hebben.

Deze voormiddag blijft het overal droog met verspreid brede opklaringen. De temperatuur klimt geleidelijk richting 10°C en de wind waait meestal zwak uit noordwestelijke richtingen. Het is niet uitgesloten dat er op het einde van de voormiddag wat meer bewolking komt opzetten (zonder al te veel erg).

In de namiddag behouden we het wisselende weerbeeld met dikwijls zonnige perioden en ook enkele stapelwolken. Het weertje leent zich uitstekend om een herfstwandeling te maken! De temperatuur bereikt maximaal 16°C en de wind waait meestal zwak uit noordelijke richtingen.  Naarmate de avond dichterbij komt, behouden we de brede opklaringen en wordt het fris. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken