7 oktober 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Terwijl we gisteren op vele plaatsen gebukt gingen onder motregen en/of lichte regen, mogen we vandaag reeds vanaf de ochtend brede opklaringen verwachten die vanuit het noordwesten worden aangevoerd. De minima deze ochtend waren dan ook fris te noemen met op vele plaatsen nauwelijks 5 graden. Aan de grond kan het dan ook lokaal wat gevroren hebben.

Deze voormiddag blijft het overal droog met verspreid brede opklaringen. De temperatuur klimt geleidelijk richting 10°C en de wind waait meestal zwak uit noordwestelijke richtingen. Het is niet uitgesloten dat er op het einde van de voormiddag wat meer bewolking komt opzetten (zonder al te veel erg).

In de namiddag behouden we het wisselende weerbeeld met dikwijls zonnige perioden en ook enkele stapelwolken. Het weertje leent zich uitstekend om een herfstwandeling te maken! De temperatuur bereikt maximaal 16°C en de wind waait meestal zwak uit noordelijke richtingen.  Naarmate de avond dichterbij komt, behouden we de brede opklaringen en wordt het fris. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken
Bekijk hier het weer voor de komende dagen!

Weersverwachting komende dagen: na wisselvalligheid droger halfweg de week

2 uur geleden - 3 min. lezen
6

Onweerskans zaterdag 20 juli 2024

2 dagen geleden - 2 min. lezen