5 september 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

In de voormiddag mogen we op de meeste plaatsen een bewolkt weerbeeld verwachten met heel lokaal ook een spat regen. Op sommige plaatsen is nevel of een enkele mistbank niet uitgesloten. De wind waait heel zwak uit noordelijke richtingen en gaat pas vanaf 10:00 in de voormiddag iets in kracht toenemen. De temperatuur schommelt tussen 15 en 18 graden.

Weerbericht 5 september (namiddag)

Op de middag en vooral later in de namiddag verschijnen er vanuit zuidwesten meer en meer opklaringen. De temperatuur kan hier opnieuw van profiteren en stijgt door richting 22, 23 graden. In vergelijking met gisteren iets frisser dus. De wind blijft uit noordelijke richtingen waaien. Het blijft vanzelfsprekend droog. Vanavond en vannacht behouden we het wisselend weerbeeld met temperaturen die dalen tot 12, 13 graden. De wind waait overwegend zwak uit noordoostelijke richtingen.

Het weerbericht gratis en snel ontvangen?

Na 2 jaar intensief aan deze weerblog te werken, constateren we dat de nood aan een snel en gratis weerbericht erg groot is. Daarom hebben we in augustus 2014 een nieuwe pagina geopend. Het weer op uw locatie voorspelt voor meer dan 800.000 locaties binnen Europa het weerbeeld per uur en voor de eerstvolgende 7 dagen. Extra handig zijn de weerkaarten die u kan gebruiken om een diepgaande analyse uit te voeren qua temperatuur, wind, neerslag en onweerskansen.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

14 uur geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

3 dagen geleden - 5 min. lezen

Saharastof versnelt smelt in de Alpen

4 dagen geleden - 4 min. lezen