2 mei 2013 - 1 min. lezen 3 reacties

Op 12 mei 2013 vieren we in heel wat gezinnen Moederdag ! Dat is het moment bij uitstek om de vrouw te bedanken voor alle inzet en moeite doorheen het jaar. Daarom willen wij bij NoodweerBenelux dan ook een weersverwachting meegeven die hopelijk gepaard gaat met veel zon en hoge temperaturen. Moeders zijn daar meestal dol op!

Weerbericht moederdag 2013

Aangezien deze weersverwachting verder dan 7 dagen reikt, moet u bijzonder voorzichtig zijn om een conclusie te maken. Het doel is om een prognose / indicatie mee te geven zodat eventuele buitenevenementen kunnen ingelast/afgelast worden. Met het dichterbij komen van de datum (bijvoorbeeld: 9 mei) kan u onder dit artikel een update in de weersverwachting raadplegen.

weersituatie 10 mei
Afgaande op bovenstaande weerkaart zien we een opstuw van warme lucht uit het zuiden van Europa. De kleine cirkel stelt de Benelux voor. De grote cirkel boven de Atlantische Oceaan is de motor van het mogelijk warme en zonnige weer.

Met deze weerkaart wordt het op Moederdag 2013 ruim 20°C en is de kans op enkele buien / onweersbuien klein. De wind waait uit zuidelijke richtingen.

TIP: op de hoogte blijven van updates ? NoodweerBenelux op Facebook

Delen


Verder lezen

Alles bekijken