31 oktober 2013 - 2 min. lezen 0 reacties

Vanavond is het opnieuw zover! Er wordt Halloween gevierd en dat kan natuurlijk niet zonder te weten wat de weergoden voor ons in petto hebben ! Wordt het een typisch sfeertje met lichte regen en veel wind of krijgen onze kinderen (en grote kinderen ;)) een droog weerbeeld voorgeschoteld met aangename temperaturen?

Weerbericht Halloween

Een inactieve neerslagzone heeft ondertussen het westen van België bereikt (17:05). Dit systeem trekt heel langzaam richting het oosten en heeft lichte regen aanboord. De neerslaghoeveelheid bedraagt 1 tot 3 mm. Over het centrum van België verwacht ik dus weinig tot geen neerslag en het oosten kan het zelfs geheel droog houden.

Een moordende zuidwesterstorm hoeven we vanavond niet te vrezen. De wind waait zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen. De windstoten variëren tussen 30 – 40 km/u. De kans op windschade is dan ook klein.

De temperatuur heeft vanavond geen plannen om verschroeiend uit te halen. Gemiddeld halen we tussen 18:00 en middernacht zo’n 10°C. In het zuidoosten gaat dat richting 8°C, aan de kust blijft het eerder 11 tot 12 graden.

Na middernacht staat deze website niet meer in voor het weerbericht en bepalen de weergoden zelf wat ze gaan doen met de temperatuur, windsnelheid en weerbeeld!

TIP: het meest actuele weerbericht ontvangen in 1 simpele muisklik. Sinds augustus 2014 (klopt, dit artikel heeft een herziening gekregen door één van de administrators) kan u daarvoor terecht op “Het weer op uw locatie“. Voorspellingen per uur alsook per 7 dagen maken het voor de gebruiker bijzonder handig. Zo hoeft u nooit meer onvoorbereid de wagen te nemen en u te begeven in slechte weercondities.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken