4 maart 2012 - 1 min. lezen 1 reacties

Opnieuw heeft het KMI haar waarschuwingen aangepast. Dat betekent concreet dat de rode waarschuwing voor de provincie Luxemburg verdwenen is en er nu een oranje waarschuwing van kracht is. In de andere provincies gelden er eveneens waarschuwingen, waarbij West-Vlaanderen ook code oranje krijgt! “Morgenvroeg wordt het dus opletten voor sneeuwaccumulatie en gladde wegen in de Benelux!” Aldus het KMI.

Waar sneeuw het nu?

Bekijk de sneeuwradar

Er wordt winterse neerslag voorspeld en u bent op zoek naar een betrouwbare sneeuwradar? Dan kan u terecht op noodweer.be voor een radarbeeld dat quasi alle neerslagvormen laat zien. De blauwe kleur wijst op (natte) sneeuw. Zien we oranje vlekken in de buurt van België en Nederland dan moeten we opletten voor ijzelvorming.

Wie op zoek is naar één van onze sneeuwverwachtingen kan terecht in het archief op noodweer.be. Via een zoekwoord (tag) navigeert u vlot naar onze artikels. Merk op dat een sneeuwverwachting regelmatig wordt bijgewerkt. Dat kan gebeuren via reacties onder het artikel of interne wijzigingen. Graag dit in de gaten houden om verrassingen te voorkomen.

U kan ons ook online vinden via Facebook en Twitter. Uitstekende bronnen voor snel informatie te verspreiden.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken