1 oktober 2013 - 2 min. lezen 0 reacties

Ongeloofelijk maar toch is het zo. De Amerikaanse website usgs.gov (bekend van de registratie van aardbevingen) ligt door de shutdown in Amerika uit de ether. Volgens een ‘officiële’ mededeling op de voorpagina van usgs.gov worden enkel websites online gehouden die de veiligheid van de mensen moet waarborgen. Een hoogst uitzonderlijk fenomeen.

Shutdown Amerikaanse websites

shutdown website usgs aardbeving

UPdate 23 november 2013

De shutdown in Amerika werd opnieuw ingetrokken waardoor officiële websites zoals het USGS / NOAA weer volledig toegankelijk zijn voor het grote publiek. Gelukkig maar voor de veiligheid !

“De Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden hebben ingestemd met het plan dat de begrotingsproblemen in de VS voorlopig oplost. Even na middernacht Amerikaanse tijd maakte de handtekening van president Obama het plan officieel.

De Republikeinen en de Democraten zijn overeengekomen dat het schuldenplafond tijdelijk wordt opgehoogd. Zowel in de Senaat als in het Huis van Afgevaardigden stemden ook veel Republikeinen in met het voorstel.

“Obama zei na de stemming in de Senaat dat hij hoopt dat de oplossing voor de begrotingsproblemen de volgende keer niet te elfder ure komt. Met het akkoord komt ook de ‘shutdown’, de sluiting van sommige overheidsdiensten, tot een einde.”

Meer informatie in het artikel van de Nederlandstalige site NOS

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken