Dat kan! Het is mogelijk om een aangepaste map op jouw eigen website te tonen. Om dit mogelijk te maken hebben we wel een aantal functies hier uit moeten halen. Zo worden er geen real-time detecties geladen en worden enkel de detecties van de laatste 60 minuten weergegeven. Desalniettemin zijn wij er zeker van dat deze map jullie bezoekers nog altijd met veel plezier zullen gebruiken.

Hoe kan ik de onweerradar toevoegen aan mijn website?

Dit kan doormiddel van onderstaande code:

<object type="text/html" data="https://cdn.noodweer.be/bliksemradar-embed/" width="600" height="400"></object>

Kan ik zelf een gebied kiezen?

Het is helaas niet mogelijk om zelf een gebied te selecteren. We bieden wel de mogelijkheid om in plaats van de gehele Benelux enkel België, Nederland of Luxemburg te tonen. Door de URL aan te passen toon je eenvoudig de gewenste map:

Benelux https://cdn.noodweer.be/bliksem-in-detail/bliksemtool-embed/
België https://cdn.noodweer.be/bliksem-in-detail/bliksemtool-embed/BE/
Nederland https://cdn.noodweer.be/bliksem-in-detail/bliksemtool-embed/NL/
Luxemburg https://cdn.noodweer.be/bliksem-in-detail/bliksemtool-embed/LUX/

Hoe vaak worden de gegevens bijgewerkt?

Het data bestand met de bliksemdetecties is maximaal 30 seconden oud. Jouw bezoekers zullen dus altijd actuele informatie te zien krijgen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de map?

Nee, het plaatsen van de map op jouw website is volledig gratis. Wel behouden wij het recht om de tool (al dan niet tijdelijk) offline te halen. Voor het online houden van onze website en deze tool hebben wij maandelijks terugkerende kosten. Mocht dit vanwege extern gebruik van onze map niet meer haalbaar zijn kunnen we in de toekomst wel een bijdrage gaan vragen in de kosten. Een vrijwillige bijdrage is iets dat wij natuurlijk zeer waarderen.