Steun ons

Naam

Bedrag *NoodweerBenelux levert sinds 2012 met plezier al het nieuws omtrent het weer en klimaat aan jullie af. Om verder te kunnen blijven groeien kunnen we jullie steun echter goed gebruiken. Via deze pagina is het mogelijk om een gift te storten aan de organisatie van NWBNLX. Hieronder kan je lezen wat er zal gebeuren met de centjes.

Jouw donatie willen we onder andere inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe tools zoals eigen weerkaarten, nog nauwkeurigere weersinformatie en het brengen van meer achtergrondinformatie. Daarnaast zal jouw donatie gebruikt worden voor het online houden en upgraden van de server om de groei van het aantal bezoekers aan te kunnen.

We hopen mede dankzij jouw steun nog jaren weernieuws onder de aandacht te kunnen brengen. Mocht je vragen hebben, laat het ons dat zeker weten via het contactformulier.

* Onze betaalprovider Mollie houdt een kleine commissie in op jouw donatie. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Lees ook eens:

Hemelse kleuren

We konden de afgelopen tijd volop genieten van mooie blauwe luchten in de Benelux. Maar hoe ontstaan deze blauwe luchten precies? En waarom zijn de zonsopkomsten en zonsondergangen vaak rood van kleur? Deelnemen aan discussie? Ben je geïnteresseerd om...

Florian PolakLees dit artikel >
Klimatologisch overzicht voor maart 2020

De maand april is begonnen en dat betekent dat we het klimatologisch overzicht kunnen maken voor de voorbije maand maart. Deze maand was tamelijk normaal op vlak van temperatuur en neerslag, maar was vooral zeer zonnig. Hieronder volgt een bondig overzicht...

Samuel HelsenLees dit artikel >