1 juli 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Vandaag starten we overal met brede opklaringen en een temperatuur rond 16°C. Warme luchtmassa’s bevinden zich net ten zuidoosten van ons, maar door een diffluente (zwakke) stroming uit het zuidwesten wordt het bij ons nog vlot +20°C. Tegen de middag verwacht ik overal temperaturen rond 20°C, lokaal nog iets meer. De wind waait meestal zwak tot matig uit zuid(westelijke) richtingen en de bewolking neemt later in de namiddag vanuit het zuidwesten geleidelijk aan toe.

Weerbericht 30 juni (namiddag)

In de late namiddag is het niet onmogelijk dat er zich plaatselijke enkele buien (eventueel met onweer) gaan ontwikkelen in het westen en centrale deel van België. Later vanavond sterven deze buien opnieuw uit en wordt het overal droog. Het is tijdens de opklaringen opletten geblazen voor de hoge UV-index. Voldoende insmeren en/of de zon vermijden tussen 11:00 en 17:00  is de boodschap.

Weerberichten uit het archief

Op zoek naar een weerbericht uit 2012 of 2013? Gelukkig, want via onze zoekfunctie die u rechts bovenaan kan raadplegen kan u deze gemakkelijk terugvinden. Tik de datum in en druk op enter. Vervolgens gaat onze website op zoek naar een artikel dat het best past bij uw zoekopdracht. Wanneer het artikel niet gevonden wordt, kan u een nieuwe zoekopdracht uitvoeren.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken
7

Lokaal weer veel regen op vrijdag 12 juli

1 dag geleden - 5 min. lezen
45 Waarschuwing voor hevig onweer!

Hevig onweer op dinsdag 9 juli 2024

4 dagen geleden - 5 min. lezen