26 augustus 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Vandaag komen we onder invloed van gestoorde maritieme lucht. Een depressie over de Noordzee voert in de voormiddag buien over een groot deel van het land en daarbij kan het flink gaan waaien. Pas later in de namiddag knapt het weer vanuit het westen ietwat op en wordt het rustiger.

Weerbericht 26 augustus

In de voormiddag schommelen de temperaturen tussen een frisse 12 – 15 graden. Regelmatig krijgen we buien te verwerken die vooral in het noorden en oosten gepaard kunnen gaan met een klap onweer. De wind waait matig tot vrij krachtig uit westelijke richtingen. Het voelt onaangenaam aan.

Vanmiddag stijgt de luchtdruk vanuit het westen. Buien worden op die manier de kop ingedrukt en opklaringen krijgen meer en meer de kansen. De maxima schommelen rond 20°C en de wind wordt geleidelijk aan iets minder. Het westen en het zuidwesten van het land mogen het langst profiteren van dit betere weerbeeld. Vanavond en vannacht wordt het op de meeste plaatsen droog en neemt de wind verder in kracht af. Het kan mistig of nevelig worden!

De minima schommelen rond 12°C.

Weersverwachting voor elke locatie

Liever het weerbericht per uur of voor de komende 7 dagen bekijken? Dat kan perfect via de pagina het weer op uw locatie.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

Wat is het Brown Ocean Effect?

2 dagen geleden - 5 min. lezen

Een veiliger huis tijdens noodweer

3 dagen geleden - 3 min. lezen