24 december 2012 - 2 min. lezen 3 reacties

Met de afgelopen regenval begon het idee te groeien om ook aan jullie de regenmeting te vragen. U kan dat éénvoudig doen door een reactie onderaan dit artikel te plaatsen met locatie en neerslaghoeveelheid in mm. U mag tevens ook uw voorlopig maandtotaal meegeven. Alvast hartelijk dank voor uw participatie!

UPdate 1 november 2014

Inmiddels is de inhoud van dit artikel achterhaald en moeten we toch met rode wangetjes toegeven dat er eigenlijk niet veel soeps qua ‘artikel’ terug te vinden is. In 2012 was het mijn slechte gewoonte om van iedere regenzone, iedere dag, ieder zuchtje wind iets te gaan schrijven. Pakt dat even verkeerd uit zo’n 2 jaar later. Qua SEO is dit artikel gewoonweg een ramp. Uw regenmeting moet u dus niet meer in dit artikel gaan neerzetten, maar gewoon op onze Facebookpagina: noodweer Benelux.

Weerstation Waregem geeft de aftrap.

– voorlopig maandtotaal van 77.5 mm

regenmeting door weerstation Waregem

Foto: we zien duidelijk dat het vanaf 6 tot 13 december gevoelig droger was. Toen hadden we een koele periode te pakken met sneeuwval. Bekijk via de regenradar de actuele neerslag boven België en Nederland.

Een bijkomende tip om het weerbericht voor vandaag en/of de komende 7 dagen te bekijken, is de pagina ‘het weer op uw locatie‘. Met steeds de meest relevante meteogegevens bijzonder handig voor iedereen.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken