19 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Deze ochtend starten we op de meeste plaatsen wisselend bewolkt met temperaturen die vanuit een diep dal omhoog moeten klimmen. Op de meeste plaatsen werden minima genoteerd van 5 tot 7 graden. Dat is voor de wagens die buiten slapen behoorlijk fris aan het worden! De wind waait op dit moment meest uit veranderlijke richtingen.

Weerbericht 19 september

In de loop van de voormiddag verdwijnen nevel en mistbanken boven het platteland en kunnen de opklaringen echt hun werk doen. De temperaturen proberen hiervan te profiteren en klimmen richting 15°C. De wind blijft gedurende de hele periode zwak tot matig waaien uit westelijke tot noordwestelijke richtingen.

In de namiddag behouden we het wisselende weerbeeld met opklaringen en wolkenvelden. De maxima bereiken op vele plaatsen geen 20°C en uit de zon en in de wind is het dan ook behoorlijk onaangenaam vertoeven! In de avond verdwijnen de meeste buien in het binnenland en concentreren ze zich voornamelijk op de kustregio. Het wordt fris met minima tussen 6 – 9 graden.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken