17 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Vandaag krijgen we te maken met veel bewolking en temperaturen die slechts met moeite 20°C bereiken. De komende dagen wordt dat weerbeeld enkel en alleen maar meer in de verf gezet. Bekijk ook de actuele satellietbeelden om te weten of er zich opklaringen in uw buurt bevinden.

Weerbericht 17 september

De ochtendperiode starten we op de meeste plaatsen bewolkt met temperaturen die schommelen rond 12-13 graden. In vergelijking met de vorige dagen (waar er opklaringen heersten) hebben we dus een relatief zachte nacht achter de rug.

Tijdens de voormiddag blijven de opklaringen de grote afwezige en dat gaan we toch wel merken in een relatief trage stijging van de temperaturen. Rond het middaguur bereiken we 18 graden op de meeste plaatsen. De wind waait gedurende de voormiddag meest zwak uit westelijke richtingen.

In de namiddag stijgen de kansen tijdelijk op enkele opklaringen, maar meestal blijft het overwegend zwaarbewolkt. De temperaturen flirten met 20°C. In de late namiddag nemen de kansen op opklaringen vanuit het noordwesten opnieuw toe.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

15 uur geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

3 dagen geleden - 5 min. lezen

Saharastof versnelt smelt in de Alpen

4 dagen geleden - 4 min. lezen