13 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Na de lokaal hevige regenval in het noordwesten van het land wordt het deze ochtend geleidelijk aan droger vanuit het westen. Het laagje met de pittige buien verdwijnt naar het noordoosten en opklaringen sijpelen geleidelijk aan binnen.

Weerbericht 13 september

In de ochtend verwachten we vanuit het westen tijdelijk brede opklaringen en een matige tot vrij krachtige wind uit noordelijke richtingen. De temperaturen schommelen in de voormiddag rond 17°C. Later nemen de wolkenvelden opnieuw toe, maar het blijft op de meeste plaatsen droog.

In de namiddag behouden we het wisselend weerbeeld en klimmen de maxima richting 20°C. Aan de kust en in de Ardennen blijft het iets frisser. De wind krimpt richting het noordwesten en wordt later meestal zwak.

De avond- en nachtperiode verloopt droog en rustig met brede opklaringen. De temperaturen nemen een duik richting beneden en variëren tussen 7 tot 11 graden. Een lokale mistbank is niet uitgesloten, opgelet!

Deze weerblog op Facebook

Twitter en Facebook zijn middelen bij uitstek om veel mensen op korte tijd te waarschuwen. Voeg ons toe via NoodweerBenelux. Ontvang op die manier geheel gratis en razendsnel de laatste nieuwtjes.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken