12 november 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Het is fris momenteel (7:50) in België. De gemiddelde temperatuur schommelt rond 4°C. Op de satellietbeelden zien we trouwens ook goed dat het westen van België te kampen heeft met laaghangende bewolking (ook in de Ardennen is dat het geval). Elders manifesteren er zich opklaringen. Voor de meest lokale updates kan u ook terecht op de Facebookpagina NoodweerBenelux.

Weerbericht 12 november

Vandaag wordt geen onaardige dag. Al snel komen er opklaringen opzetten in het binnenland en in het westen van de Benelux. De mist en nevel verdwijnt en de wind waait zwak uit zuidwestelijke richtingen.

In de namiddag weinig verandering in het weerbeeld. Opklaringen houden de overhand, maar vanuit het westen neemt dan toch de kans toe op wolkenvelden (aankomst zwakke storing). De maxima schommelen tussen 9 en 11 graden. De wind blijft onveranderlijk. In de late namiddag en avondperiode is het niet onmogelijk dat er wat neerslag kan vallen in de provincie West-Vlaanderen.

Gisteren was er eventjes ‘hoop’ voor de winterliefhebber. Het Europese weermodel liet een bijzonder fraaie weersituatie zien met de instroom van koude lucht uit het oosten van Europa. Deze ochtend zijn deze plannen opnieuw van tafel geveegd. Het moge duidelijk zijn, de winter krijgt voorlopig nog geen voet aan de grond bij ons.

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken