10 oktober 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Aanstaande zondag is het weer zover. Na 6 jaar mogen we in België opnieuw naar de stembus trekken om te kiezen voor onze ‘favoriete’ partij. Net zoals de moeilijke keuze tijdens het stemmen, kan het weer behoorlijk van slag zijn. U weet het misschien nog, maar het weer op 8 oktober 2006 werd gedomineerd door een zuidelijke stroming en temperaturen rond 15-16°C. Perfect voor een hoge opkomst tijdens de verkiezingen als u het mij vraagt.

weerbericht tijdens verkiezing

Weersverwachting voor zondag?

Het Amerikaanse weermodel alsook het weerstation in Waregem verwachten een koude start van de dag met temperaturen rond 4 tot 6 graden. De wind waait zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen en tussen 06:00 en 09:00 is er zo’n 40% kans op neerslag. We bevinden ons namelijk in frisse lucht met op 1499 m slechts 0°C (zie kaartje)…

fris tijdens de verkiezing

In de voormiddag behouden we een wisselend weerbeeld met van tijd tot tijd enkele buien en temperaturen die schommelen rond 11-12 graden. In de namiddag lijkt het weerbeeld ietwat te gaan opknappen met een toename van de opklaringen!

Wie op de hoogte wil blijven van de weersverwachting kan ons weerbericht voor de komende dagen raadplegen. Zo is het perfect mogelijk om per uur het weerbericht te bekijken alsook voor de komende 15 dagen.

Bron kaartje: meteociel.fr

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken