7 november 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Grijs en een somber weerbeeld deze ochtend. Een warmtefront trok afgelopen nacht over de regio met hier en daar wat neerslag, maar de grote hoeveelheden bleven achterwege. In Waregem viel er slechts 1.3 mm. Op dit moment (7:34) is het in het hele land zacht met maxima boven 8 graden. In de Ardennen hebben ze last van een slecht zicht door nevel en lokale mistbanken (de wind waait immers zwak).

Deze voormiddag forceren opklaringen enkele gaten in Vlaanderen. Elders blijft het zwaarbewolkt met steeds kans op wat motregen (vooral zuidelijke landshelft en de Ardennen). De temperaturen schommelen tussen 8 en 10°C. De wind waait zwak uit westelijke richtingen.

In de namiddag behouden we de tweedeling. In het noorden van België een vriendelijker weerbeeld dan in het zuiden. De maxima bereiken 11, lokaal 12 graden. Met een vleugje zon al bij al aangenaam. De wind blijft onveranderlijk uit het (zuid)westen waaien.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken