6 september 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

De ochtendperiode verloopt grijs met temperaturen die schommelen rond een frisse 10,11 graden. De wind waait heel zwak uit veranderlijke richtingen. In de loop van de voormiddag wordt het weerbeeld geleidelijk aan vriendelijker. De temperaturen kunnen hiervan profiteren en stijgen richting 20°C tegen het middaguur. Het is aangenaam en rustig najaarsweer.

Weerbericht 6 september

Vanmiddag neemt de kans op flinke opklaringen toe over het hele land. De wolken worden als het ware geliquideerd door de nog steeds krachtige zonnestralen. Het kwik stijgt richting 23°C als maximale waarde. De wind neemt ook iets in kracht toe en waait nog steeds veranderlijk.

Vanavond en vannacht wordt het zo goed als helder. De bewolking blijft een figurantenrol spelen en daardoor zakt het kwik vlot richting 10°C. Dat is dus behoorlijk fris! De wind neemt af in kracht.

Ondertussen ontwikkelen zich boven de Atlantische Oceaan nog steeds depressies die tropische eigenschappen aannemen. Orkanen bedreigen op die manier het zuidoosten en oosten van Amerika. Volg de route van deze weersystemen via onze weerkaarten.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

De invloed van het weer op Formule 1

3 dagen geleden - 5 min. lezen
27

Donderdag regen en veel wind, maar hoeveel?

20 februari 2024 - 4 min. lezen