5 december 2012 - 1 min. lezen 25 reacties

Komende uren gaat er in een groot deel van Vlaanderen winterse neerslag vallen. Op dit moment is dat reeds het geval in de omgeving van Kortrijk, Waregem en Kruishoutem. Ook elders dalen de temperatuur geleidelijk en nemen de kansen op natte sneeuw verder toe. Plaats hieronder uw toestand van het weer, locatie en tijdstip (reactie) en volg op die manier de winterse perikelen in de Benelux. Voor vrijdag zullen we een gelijkaardig bericht schrijven. Meer informatie over de winterprik komende week.

Sneeuwmeldingen nauwkeurig opvolgen

Wie ons sinds 2012 actief aan het volgen is, weet dat onze weerblog in constante verandering is. Zo hebben we in augustus 2014 een nieuwe instrument ontwikkeld om het weerbericht te presenteren voor ruim 800.000 locaties binnen Europa. Daarin nemen we ook de sneeuwkansen mee voor quasi iedere locatie die u kan bekijken.

U kan vanaf september van 2014 ook gemakkelijk reageren via onderstaand reactieformulier. Inloggen via Facebook, Twitter en/of DISQUS maakt het erg simpel om de toestand van het weer in België, Nederland mee te geven.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

2 dagen geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

4 dagen geleden - 5 min. lezen